www.trougao.rs | Home Page | Preduzeće TROUGAO | Download | Kontakt
TROUGAO - Preduzece za vodovod i grejanje
TROUGAO Cacak - Vodovod, grejanje

TROUGAO - Preduzece za vodovod i grejanje

TROUGAO o.d. je trgovinsko preduzeće u privatnoj svojini osnovano 1992. godine u Čačku. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina opremom za centralno grejanje, vodovod i kanalizaciju. Višegodišnje iskustvo, stručnost osoblja, povoljne cene, a narocito moto preduzeća, "da kupac sve može naći kod nas u vezi grejanja, vodovoda i kanalizacije" su uslovili da uspešno poslujemo punih petnaest godina. TROUGAO poseduje jedan maloprodajni objekat u ulici Čačanski partizanski odred i jedan veleprodajni objekat u ulici Bulevar oslobođenja u Čačku. Od opreme za grejanje prodajemo kotlove na čvrsta, tečna i gasovita goriva, kao i električne kotlove. Kod nas možete naći i sve vrste radijatora, bakarne i crne cevi, cirkulacione pumpe, ekspanzione posude, kompletan asortiman renomiranih proizvođača Danfoss i Herz. Posebno ističemo da se bavimo prodajom materijala potrebnog za potrebnog za priključenje induvidualnih kuća na gradsku toplanu kao što su predizolovane cevi i lukovi, ravni zaporni ventili, hvatači nečistoće i dr.

Vodovodni i kanalizacioni materijal

U preduzeću TROUGAO možete naći sve što vam je potrebno za izradu vodovodnih i kanalizacionih instalacija. U našim prodavnicama možete pronaći opremu najboljih domaćih i stranih proizvođača koji garantuju kvalitet i dugotrajnost opreme koju ugrađujete u vaš objekat

Grejanje

Preduzeće TROUGAO prodaje svu potrebnu opremu za grejanje po veoma povoljnim cenama. Povoljne cene i kvalitet robe je veliki razlog da baš nama poklonite poverenje ako želite da se dobro ogrejete.

Gas

Sve što vam je potrebno za gasne instalacije možete pronaći u preduzeću TROUGAO. Preduzeće TROUGAO je distributer vodećih svetskih proizvođača iz oblasti gasne tehnike.

Industrijske armature

U svojim prodajnim objektima preduzeće TROUGAO vrši prodaju industrijskih armatura vodećih svetskih proizvođača.

Kupatilski nameštaj i sanitarije

Ako želite da vaše kupatilo izgleda kao iz snova, možete posetiti naš izložbeni salon koji se nalazi u sklopu maloprodajnog objekta u ulici Čačanski partizanski odred u Čačku.

Keramičke pločice

Preduzeće TROUGAO je distributer keramičkih pločica slovenačkog proizvođača Gorenje.

Salon Keramike - TROUGAO Cacak

Proizvođači - lista proizvoda

TROUGAO - Aktuelno


15.03.2013.
alupex cevi sa izolacijom

Poštovani poslovni partneri, obaveštavamo Vas da smo našu ponudu proširili alupex cevima sa izolacijom debljine 6 mm proizvodjaca "Unidelta" iz Italije.

sve vesti...


15.03.2013.
svetski dan potrosaca

Danas je svetski dan potrosaca.Svim potrosacima zelimo srecan praznik i sigurnu i prijatnu kupovinu i da im potrosacke korpe u 2013. godini budu punije.

sve vesti...